Bruidsfotografie

 

Super leuk dat u geïnteresseerd bent in de bruidsfotografie van PhotoEnJoy! Lees verder over mijn werkwijze, mogelijkheden en tarieven.

Kennismaking

Uw bruiloft is een bijzondere dag, daarom is het belangrijk dat alles duidelijk wordt besproken. Een ruime tijd voor de bruiloft maken wij een kennismakingsgesprek zodat u kunt beslissen of mijn werkwijze bij u past. Hierin worden al uw wensen en vragen uitgebreid besproken. Daarbij nemen wij de gehele planning door en bekijken we wat voorbeelden. Na het gesprek maak ik op korte termijn een offerte, zodat u kunt beslissen of ik jullie fotograaf word. Ook is het mogelijk om een fotoreportage vooraf te boeken. Hierbij went u alvast aan het feit dat u gefotografeerd wordt. Met deze foto's kunt u de bruiloft aankondigen. 

Werkwijze

Het is zover, jullie bruiloft! Naar wens zal ik de hele dag aanwezig zijn. Ik begin bijvoorbeeld in de ochtend met het maken van foto's bij u thuis of bij de kapper. Hierna volgt het moment dat u elkaar ziet en maken we een uitgebreide fotoreportage op locatie. Graag leg ik de ceremonie vast en ben ik aanwezig op de feestlocatie. Op deze dag leg ik al uw mooie en ontroerende momenten vast en probeer ik niet op te vallen. Het is belangrijks dat u zich op uw gemak voelt. Ik streef ernaar om spontane foto's te maken wanneer u en uw gasten veel lachen of wanneer er tranen worden weggepikt. 

Resultaat

Na de bruiloft ga ik de foto's selecteren en bewerken. Afhankelijk van de tijd dat ik op uw dag aanwezig ben geweest, maak ik gemiddeld 1200 tot 1500 foto's. Binnen enkele dagen ontvangt u een kleine voorproef. Hierna bewerk ik mijn selectie in Photoshop. Ik corrigeer de foto's op kleur, scherpte, oneffenheden enzovoorts. Uiteindelijk blijven er gemiddeld 400 tot 500 foto's over. De foto's worden geleverd binnen vier weken. Deze foto's ontvangt u, op webformaat en op hoge resolutie, op een usb-stick. Uiteraard maak ik graag een trouwalbum voor u. Ik maak een mapje aan met een selectie foto's die volgens mij het meest geschikt zijn. Natuurlijk kunt u hier wijzigingen in aanbrengen. Dit trouwalbum kan helemaal naar wens gemaakt worden. 

Trouwalbum

Om deze mooie herinneringen nooit te verliezen maak ik graag een trouwalbum voor u. Hierin komen de foto's in hun mooiste kwaliteit naar voren. Het album wordt naar uw wens gemaakt. Hierbij kunt u denken aan het formaat, de lay-out, de indeling en natuurlijk de selectie foto's. Met dit album kunt u de foto's gemakkelijk delen met uw familie en vrienden!

Tweede fotograaf

In overleg is het mogelijk om een tweede fotograaf bij te boeken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Pakket 'basic' vanaf €400

  • Minimaal 4 uur fotografie 
  • U ontvangt een usb-stick met de bewerkte foto's op webformaat en orgineel formaat
  • U ontvangt een trouwalbum 'Basic' naar wens

Pakket 'De luxe' vanaf €500

  • Minimaal 6 uur fotografie 
  • U ontvangt een usb-stick met de bewerkte foto's op webformaat en orgineel formaat
  • U ontvangt een trouwalbum 'De luxe' naar wens