Werkwijze

Voorafgaand aan de fotoreportage

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor het boeken van een fotoreportage. Samen nemen we u wensen door. We bespreken onder andere de locatie zoals een bos, een zandvlakte, een heide, het strand of een ander mooi gebied. Ten slotte bevestigen we een datum, tijdstip en locatie.

tijdens de fotoreportage

Na de kennismaking bespreken we nogmaals uw wensen. Op de locatie bekijken we verschillende plekken die geschikt zijn voor diverse foto's. Ik zal helpen bij het maken van verschillende posities. Bij paarden reportages beginnen we met het maken van portret foto's. Indien gewenst kunnen we hierna rijfoto's en losgooi foto's maken. We beëindigen de fotoreportage wanneer wij beide tevreden zijn met het resultaat. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 tot 1,5 uur.

Na de fotoreportage

Na de fotoreportage ga ik aan de slag met de foto's. Ik maak een selectie en deze bewerk ik in Photoshop. Hiermee corrigeer ik de kleuren, de scherpte, oneffenheden enzovoorts. Deze bewerkte foto's ontvangt u binnen 14 dagen in uw mailbox. Hierna mag u een keuze maken welke foto's u op hoge resolutie wil ontvangen. Dankzij de ware grootte kunt u deze zelf op posterformaat afdrukken, maar u kunt ook nabestellen bij PhotoEnJoy.

Handig

  • Kies rustige kleding met weinig plaatjes en teksten. Probeer harde contrasten te voorkomen, zoals zwart en wit. Een rustige, natuurlijke kleur is aan te raden.
  • Twijfels? Neem dan verschillende setjes kleding mee. Dit zorgt ook voor variatie in de reportage.
  • Probeer uw kleding op elkaar af te stemmen. Kies dezelfde kleur of kleuren die dicht bij elkaar liggen.
  • Neem make up, een haarborstel en een elastiekje mee.
  • Een extra persoon is handig voor het reflectiescherm of voor het lokken van het dier.
  • Neem iets mee waar het dier van opkijkt.