Een reportage van uw paard?

 

Een prachtige herinnering aan de muur van uw viervoeter waar u altijd met trots naar kunt kijken? PhotoEnJoy legt graag de mooiste momenten vast waar u levenslang van kunt genieten. Lees hier de mogelijkheden die er zijn.

Portret

We hebben een mooie locatie uitgezocht zonder storende achtergrond. De voorkeur gaat uit naar heide, strand, bos of bloemenveld. We beginnen de reportage met portret en staand foto's. Het is handig als u en uw paard al helemaal klaar zijn wanneer ik kom. Het paard ziet er op zijn mooist uit met een mooi gepoetst hoofdstel of leder halster. U kunt de manen invlechten maar losse manen zijn ook mooi. Kies wat u het mooiste vindt of het beste past bij het paard. Eventueel kan wat babyolie rond de ogen en neus zorgen voor wat extra uitdrukking van het paard. 

Rijden

Indien gewenst kan ik wat foto's maken terwijl u aan het rijden bent. De voorkeur gaat uit naar een buitenlocatie. Is er alleen een binnenbak ter beschikking? Geef het even aan dan kan ik mijn apparatuur hierop afstemmen. Zorg voor een mooi gepoetst harnachement en neem eventueel meerdere setjes mee. Het is aan te raden om uw kleding af te stemmen op de kleur van uw dekje en/of beenbeschermers, dit zorgt voor rust in de foto. Rijdt zoals u altijd rijdt, dat zorgt voor de meest relaxte platen!

Losgooi

Niets is mooier dan uw paard los in vrijheid op het strand of in het water. We kunnen losgooi foto's maken waarbij uw paard los loopt in de bak, wei of in een afgezette paddock op locatie. De paaltjes en afzetlint worden dan weggewerkt via Photoshop waardoor het lijkt dat uw paard volledig los loopt. Ondanks dat het prachtige resultaten oplevert is het belangrijk dat dit wel voorzichtig en op een rustige manier gebeurt.

Paard in studio

Een paard in de studio? Dat kan! Ik neem mijn studio mee op locatie. Een ruime ruimte waar ik mijn achtergrondsysteem en flitsers kan installeren is ideaal! Neem contact op voor meer informatie.

Stalshoot

Een stalshoot is een gezellige fotoreportage met minimaal 3 paarden op 1 dag. Het is leuk en voordelig want de stalgenoten kunnen elkaar helpen en de reiskosten worden verdeeld. De dag word ingedeeld per combinatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het ook plaatsvinden op twee dagen. Hierbij zullen portret, rij/losgooi en eventueel studio foto's gemaakt worden. Neem contact op voor meer informatie.

Blackfoto

Een blackfoto is een foto waarbij de achtergrond volledig zwart is. Hiervoor is een ruime deuropening nodig waar het licht op valt. Bijvoorbeeld een opening van een schuur of stal. Door de instellingen op mijn camera wordt de achtergrond mooi egaal zwart. Neem contact op voor meer informatie.

Op wedstrijd

Wilt u foto's wanneer u en uw paard op zijn best presteren? Dan gaat PhotoEnJoy mee op concours. Neem contact op voor meer informatie.

Fotografe

Joy Withagen:

''Fotografie en paarden! Mijn twee grootste passies. Ik vind het geweldig om een paard zijn mooiste kant naar voren te halen door middel van een sfeervolle plaat. Ik combineer mijn twee passies in een.''